Οι υπηρεσίες μας

Γυναικείο – Ανδρικό – Παιδικό Κούρεμα

Στο κομμωτήριο μας κάθε ηλικία μπορεί να βρεί το κούρεμα που της ταιριάζει! Με σύμμαχο το ταλέντο και το πάθος μας εμπιστευτείτε την ομορφιά και την εμφάνιση σας στο κομμωτήριο μας! Το όνειρο για πλούσια και λαμπερά μαλλιά εδώ είναι πραγματικότητα!!

Υπηρεσίες Βαφής

Το κομμωτήριο μας επιλέγει την κατάλληλη απόχρωση για εσάς και σας προτείνει τι θα ταίριαζε περισσότερο στην επιδερμίδα και το στυλ σας! Εδώ μαζί βήμα βήμα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά σας!

Βραδινό χτένισμα

Κάθε χτένισμα πρέπει να είναι μοναδικό γιατί μοναδικές είστε και εσείς! Επιλέγουμε κάθε χτένισμα ανάλογα με το πρόσωπο σας και φυσικά ανάλογα με την περίσταση!

Θεραπείες Μάσκες

Στο κομμωτήριο μας προσφέρουμε θεραπείες αναδόμησης για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα.


Περμανάντ Φόρμα

Τα σγουρά μαλλιά αποτελούν τα τελευταία χρόνια κορυφαία τάση. Αν λοιπόν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το top hair trend αλλά τα μαλλιά σας είναι ίσια, μην ανησυχείτε καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Σχετικά με εμάς

Το προσωπικό του κομμωτηρίου μας ακούει προσεκτικά τον κάθε πελάτη και αποφασίζουν μαζί για το τελικό αποτέλεσμα. Κεντρική ιδέα του κομμωτηρίου μας είναι τα “ελεύθερα” κουρέματα και χτενίσματα, που από μόνα τους θα διαθέτουν στυλ και φυσική κίνηση, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες του να είναι καθημερινά περιποιημένοι.

Βασικό όμως είναι οι πελάτες μας να θέλουν να αισθανθούν καλά, να θέλουν να κάνουν αλλαγές που πραγματικά τους κολακεύουν και να εμπιστεύονται τον κομμωτή τους. 

Η αισθητική του τελικού αποτελέσματος σε συνδυασμό με τη διάρκειά του είναι αυτό που καταξιώνει τελικά το κομμωτήριό μας.

Όμορφα, δυνατά μαλλιά απαλλαγμένα από αλλοιώσεις της τρίχας, βοηθούν το έργο του κομμωτή και εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα. Αρμονικά χρώματα συνδυασμένα με το κατάλληλο κούρεμα, είναι βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας και σας προσκαλούμε όλους να την αποκτήσετε και εσείς.

Το κομμωτήριο About Hair ακούει προσεκτικά τον κάθε πελάτη και αποφασίζουμε μαζί για το τελικό αποτέλεσμα. Κεντρική ιδέα του κομμωτηρίου μας είναι τα “ελεύθερα” κουρέματα και χτενίσματα, που από μόνα τους θα διαθέτουν στυλ και φυσική κίνηση, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες του να είναι καθημερινά περιποιημένοι.

Στην φιλοσοφία του κομμωτηρίου μας επικρατεί η ιδέα ότι η εξωτερική μας εμφάνιση αντανακλά τον εσωτερικό μας κόσμο και για τον λόγο αυτό οι επιθυμίες του πελάτη είναι το ζητούμενο.

Life is more beautiful when you meet the right hairdresser.

Ωράριο εργασίας

Δευτ : ΚΛΕΙΣΤΑ

Τρι – Παρ : 09:00 – 13:30 / 17:00 – 21:00

Σάβ : 09:00 – 15:00

Κυρ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Η τοποθεσία μας

Επιστροφή στις υπηρεσίες